Η εταιρεία Κομίνης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τους αδερφούς Μιχάλη και Γιώργο Κομίνη και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών.

Με γκάμα που ανέρχεται σε 15.000 κωδικούς και πάνω από 1.000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ονομάτων του χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό της, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών της, φροντίζει να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες συσκευές και τεχνολογίες και να παρέχει κάθε απαραίτητη πληροφορία στον πελάτη.

Διαθέτει τα περισσότερα από τα ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η Κομίνης Α.Ε. είναι αποκλειστικός διανομέας των ανταλλακτικών όλων των συσκευών της Candy - Hoover Group και των προϊόντων Wpro της Whirlpool Corporation, καθώς και τοπικός συνεργάτης για το service και τα ανταλλακτικά των μικροσυσκευών των εταιρειών: Miele, Tefal Group, Fissler, Braun, Singer.

Η δημιουργία 3 έντυπων καταλόγων ανταλλακτικών και μιας εφαρμογής εύρεσης σακούλας για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες, η συνεχής αύξηση της γκάμας των ανταλλακτικών και η δημιουργία του νέου αυτού ιστοχώρου αποδεικνύουν την φιλοσοφία της εταιρείας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της.