Η Κομίνης ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1990 από τους Μιχάλη και Γιώργο Κομίνη και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανταλλακτικών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα.

Επενδύοντας σε νέες ιδέες και τεχνολογίες, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, εξελίσσεται διαρκώς κατέχοντας σήμερα ηγετική και πρωτοπόρα θέση στην αγορά. 

axarnon
siteias

Η Κομίνης ΑΕ διαθέτει τη συντριπτική πλειοψηφία ανταλλακτικών για όλες σχεδόν τις μάρκες και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, έχει συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου: Candy-Hoover, B/S/H (Bosch, Siemens, Pitsos, Neff), Miele, Whirlpool, Indesit, Hotpoint, Electrolux, AEG, Zanussi, Embraco-Nidec, Seb Groupe (Seb, Tefal, Krups, Rowenta, Lagostina), DeLonghi Group (DeLonghi, Kenwood, Braun, Ariete), Fissler.

Με άμεση διαθεσιμότητα σε πάνω από 20.000 κωδικούς και ένα εκτεταμένο δίκτυο που ξεπερνά τους 1.500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, φροντίζει να καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες των πελατών της με ταχύτητα και συνέπεια. 

Η επιτυχία της εταιρείας έχει βασιστεί στις αξίες της: υπευθυνότητα, συνέπεια, σεβασμός στους συνεργάτες και στους πελάτες της. Σκοπός της Κομίνης ΑΕ είναι να αποτελεί το σημείο αναφοράς του επαγγελματία και του τελικού καταναλωτή για λύσεις επισκευής και συντήρησης κάθε οικιακής ηλεκτρικής συσκευής και μικροσυσκευής.